HTML

shangrila

az álmaid mélyén felderengő érzés-emlékek... az álmaidban is kóborolsz, mert a lelked biztosan tudja, hogy létezik... összeérni a lelki társaddal újra, és eggyé olvadni, ahogy mindig is voltatok... megtisztulás, örökkévaló végtelen boldogság, béke, harmónia... mennyország... shangri-la... isten...

Ki ír ide?

shangrila - éjszárny és a blogon kívül minden mást az oldalamon találsz, itt: http://www.zoldi.ejszarny.hu
én nem akarok senkit meggyőzni arról, hogy amit csinálok, írok, hiszek, tudok, érzek, ahogyan élek az jó, vagy igaz, mindenki azt hisz és érez amit... nem kell elhinned, de örülnék ha elindítana egy gondolatot...

Rovatok

Linkblog

a tudat, a lélek, a test

2007.04.22. 07:05 éjszárny-

a tudat az éned azon része, amellyel szavakkal gondolkodsz, amivel ezt olvasod, amire ébren többnyire úgy gondolsz: én vagyok. a tudatod a valahol a testedben, az agyadban, vagy ahhoz közel. azt hiszem valahogy úgy kapcsolódnak, hogy az agynak vannak (nem igazán van rá nem hülye szó) valamilyen csatlakozó kapui a tudat, a lélek és a test felé. ha a testet addig feszítem, amíg eloldódik néhány, a testet a tudathoz kapcsoló szál, a felszabaduló kapukhoz pedig a lélek fonhat sugarakat. persze ezeket a szálakat más is eloldhatja többé-kevésbé valamiylen mértékben. félálomban meditálva, ahogy ellazítod a tested szintén elold néhányat, ilyenkor is teljesebb kapcsolatra képes a lelked a tudatoddal. ezek a kapuk, szálak, kapcsolatok talán a legfinomabb szövetek ebben a térben, valahol a világok határán egybefonódó lélek-szálak, és a testben az idegpályákon rohanó elektronok, a kapukat nyitó molekulák. mint a szinte határ nélkül egybeolvadó színek egy távolról mégis tiszta képben.
lehet egy illat, ami elold egy szálat, egy emlék, ahogy az ideghálón átszalad, és egy elszabadult elektron kaput nyit, és a lelkedig ér el az a pillanat. vagy egy templom csendje. tudatod visszhangjával suttogott ima, vagy virágon átragyogó csillagfény, vagy ha letérdelsz,a  fűszálak között a meginduló élet, a szirmon rezdülő lepkeszárny fölött virágport szikrázó levegő.
azt hiszem mi is így érünk egymásba, ilyen szálakon át, és a lelkünk olyan teljesen kapcsolódik össze, hogy ettől érzi a tudatunk, hogy amikor egymást öleljük az valahol végtelenül mély.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shangrila.blog.hu/api/trackback/id/tr1261874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása