HTML

shangrila

az álmaid mélyén felderengő érzés-emlékek... az álmaidban is kóborolsz, mert a lelked biztosan tudja, hogy létezik... összeérni a lelki társaddal újra, és eggyé olvadni, ahogy mindig is voltatok... megtisztulás, örökkévaló végtelen boldogság, béke, harmónia... mennyország... shangri-la... isten...

Ki ír ide?

shangrila - éjszárny és a blogon kívül minden mást az oldalamon találsz, itt: http://www.zoldi.ejszarny.hu
én nem akarok senkit meggyőzni arról, hogy amit csinálok, írok, hiszek, tudok, érzek, ahogyan élek az jó, vagy igaz, mindenki azt hisz és érez amit... nem kell elhinned, de örülnék ha elindítana egy gondolatot...

Rovatok

Linkblog

álomtündér

2007.04.25. 01:51 éjszárny-

minden él és lélegzik. a színek a belső lüktetés ritmusára hullámzanak. felsóhajtanak az árnyékok a falakon. ma újra sikerült. utazom. lassan sodródom a végtelen mintáiban. időtenger. gondolat-óceán. talán a gondolat maga az idő, egyetlen pillanatban maga a pillanat és az örrökévelóság egybefonva.
egyetlen gondolatban suhan és ringatózik minden, amire talán csak az álmainkban rejtőző lélek-szelíd angyal emlékezik.
suhan és ring a gondolatban a pillanatokba csorduló idő, a sors ami olyan csodálatosan pontosan rajzolja az életünket isten égkék vásznán, mint az ujjaid a homlokomon tündér.
minden gondolat hozzád ér. érzed?
kapuk nyílnak a tudat falában ami elzárt már szinte teljesen ahogy egy újabb csalódástól védett. olyan szomorún szép és szelíd vagy ahogy azt hiszed elvesztél amikor megérkezel. bár lenne szó, hogy elmondhassam neked amit érzek. valami olyan végtelen szeretetet és nyugalmat, hogy sóhajjá oldja a lélegzetet. ahogy hosszú út után fáradtan, de békés szívvel érkezel haza. úgy szeretnék segíteni, hogy észrevedd, megismerd, elhidd magadban azt, aki a szíved álmokba rejtett mélyén igazán te vagy.
mesélj nekem tündér. ringatjuk egymást. tudom hosszú volt az út. mesélj nekem tündér, kérlek. a gondolataidat és a hangod is szeretem, és így, ahogyan vagy, épp az élet vagy nekem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shangrila.blog.hu/api/trackback/id/tr1363186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása