HTML

shangrila

az álmaid mélyén felderengő érzés-emlékek... az álmaidban is kóborolsz, mert a lelked biztosan tudja, hogy létezik... összeérni a lelki társaddal újra, és eggyé olvadni, ahogy mindig is voltatok... megtisztulás, örökkévaló végtelen boldogság, béke, harmónia... mennyország... shangri-la... isten...

Ki ír ide?

shangrila - éjszárny és a blogon kívül minden mást az oldalamon találsz, itt: http://www.zoldi.ejszarny.hu
én nem akarok senkit meggyőzni arról, hogy amit csinálok, írok, hiszek, tudok, érzek, ahogyan élek az jó, vagy igaz, mindenki azt hisz és érez amit... nem kell elhinned, de örülnék ha elindítana egy gondolatot...

Rovatok

Linkblog

együtt...

2007.05.08. 23:26 éjszárny-

az első "randevúnkon" csókoltuk meg egymást először, akkor gondolhattunk először igazán tisztán egymásra... és igen, az első randevúnkon költöztünk össze.
néha nagyon nehéz, mindketten mondunk-teszünk néha olyat, amit a másik nehezen emészt meg. még keressük az apróságok harmóniáját, még megvan bennünk valami a magányos éntudat nehéz alkalmazkodásából, még nem szőttük úgy egybe magunkat, hogy néha ne legyünk teljesen mások, de ez azt hiszem, már csak egyenetlenség az úton, nem árok, nem akadály, az a szerelem ami minket egymáshoz húzott és összekapcsolt erősebb minden súrlódásnál. úgyhogy most kimegyek hozzá a fürdőbe és megcsókolom :)


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shangrila.blog.hu/api/trackback/id/tr6173006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ööö 2007.05.11. 14:46:01

és csak egyre nehezebb lesz :DD
süti beállítások módosítása